Predivno, osvježavajuće vegansko jelo, bogato svim nutrijentima...vrijeme pripreme max. 25 minuta
1 crveni luk prodinstajte, na žličici kokosova ulja, dodajte 500g očišćenih šampinjona, 200 g kuhane leće i 200g kuhane kvinoje...za 15 minuta poslužite...
Dobar vam ručak!!!
Martina Maltar
Otopiti 1 dcl kokos maslaca, 50g kokos ljuskica, 2 mjerice Maltar Nutrition proteina od kokosa i 2 žlice vode. Smjesu utisnuti na podlogu i staviti na hlađenje. Za preljev otopiti 1 žlicu kokos maslaca,2 žlice cimeta, 4 žlice sirovog 100% kakaoa i 2 žice eritrita (šećera bez kalorija). Još malo stavite u hladnjak da stvrdne i uživajte! Meni je ispalo 9 kolačića!!! Recept je odličan za sve koji držeketo dijetu ili ograničavaju unos ugljikohidrata!
Martina Maltar
SASTOJCI:
4 žlice kuhane kvinoje
1 mjerica MALTAR NUTRITION proteina graška sa okusom čokolade
1 dcl vode
1 žlićica cejlonskog cimeta
1 žlice 100% kakaoa
Pomiješajte sastojke u Vašoj omiljenoj posudici i uživajte u zdravom doručku, večeri ili međuobroku!!!
Martina Maltar
Nedostaje li vam motivacije za vježbanje? Pokušajte uključiti nekog od prijatelja ili članova obitelji.