MOJE TRUDNOĆE BEZ STRIJA!!!

Mogu reči da sam sretna I ponosna što ni nakon 3 trudnoće nisam zaradila ni jednu striju!!! Kako!?

Prije svega par riječi o strijama.

Strije nisu ništa drugo no površinsko pucanje kože zbog naglog povećanja tjelesnog obujma. Naime, kada se naglo udebljamo površinski sloj kože koji je podvrgnut naglom pritisku jednostavno napukne slabljenjem prirodne elastičnosti kože I pri tome se pojave najprije roze pruge koje nakon nekog vremena pocrvene.

3 su čimbenika u životu žena koji najviše utječu na nastanak strija – STRES, PUBERTET I TRUDNOĆA.

Stres sam po sebi podiže razinu...

14.04.2017

POTRAŽITE SEBE!!!

Odgoj je važan. To je nešto što nas prati kroz cijeli život. Ono što proživljavate prvih 20-tak godina odražava se još dugo kroz Vaš život. Najgore je to što stvari primamo zdravo za gotovo. Sebe i druge primamo zdravo za gotovo. Mislimo da smo sa 20 godina formirane ličnosti, da smo odrasli i da je to to. Ne; nismo! Imamo još cijeli život pred sobom i svaki dan je prilika da rastemo, da učimo, da padamo, da se dižemo. Jer iako jesu važni i oni kraj kojih stasate u životu; na kraju svega VI OSTAJETE SAMI SA SOBOM!

Da li ćete...

27.03.2017

MOJIH 10 DNEVNIH PRAVILA

 

1.     Nakon buđenja slijedi zahvala na još jednom prekrasnom danu koji će biti “najbolji dan ikad”

2.     Uvijek poljubim djecu prije odlaska u školu ili vrtić I zaželim im uspješan dan

3.     U mislima prođem kroz obaveze koje me taj dan očekuju I ukoliko osjetim nelagodu ili pritisak zbog nečeg probam to odgoditi ili nekako posložiti tako da kroz dan mogu ostati smirena.

4.     Provjetravam kuću baš svaki dan…na to gledam kao da golema količina svježe energije ulazi I ispunjava naš prostor.

5....

11.03.2017