BUDITE INSPIRACIJA!!!

 

Kada se prisjetite svoje mladosti vjerojatno ćete se sjetiti svojih roditelja, djedova, baka, teta, učiteljica, prijateljica, omiljenog sportaša ili trenera, ljudi koji su vam na neki način bili inspiracija. Možda ste se oslonili tada na njihovu inteligenciju, dobrotu, smisao za humor, poslovni duh, dobar izgled ili sportske uspjehe. Bilo je lijepo odrastati uz svoje ideale, oni su nam vraćali samopouzdanje, motivirali nas da uspijemo u nekom naumu, inspirirali nas da napravimo još jedan korak dalje, još jedan skok naprijed, podizali nas kad smo padali. To je dobar osjećaj, moći se osloniti na nekoga…

A sad kad ste odrasli, zapitajte se DALI STE SADA VI NEKOME INSPIRACIJA?

Nažalost, ritam života je takav da većina ni ne razmišlja o tome, ali biti nekome inspiracija je nešto čemu bi svatko od nas trebao težiti. Biti nekome nada, oslonac I inspiracija rade od Vas velikog čovjeka I učitelja. Svi to imamo u sebi!!!

Djeca u nama roditeljima moraju vidjeti zaštitu, sigurnost, vjeru, ljubav, toplinu, prisnost, proživjeti sve osjećaje; mi moramo biti njihova inspiracija, a oni naša!!

Budite inspiracija svojim supružnicima, roditeljima, poslovnim partnerima, suradnicima, prijateljima, poznanicima, susjedima, učenicima, djelatnicima, prolaznicima, samo BUDITE!!! Sve to možete lijepim riječima, lijepom gestom, osmijehom, trenutnim postupkom, pomaganjem, vjerom, nadom,…

Nemojte da Vas život pregazi a da ne doživite čaroliju da ste I vi nekome inspiracija. Inspirirajte sebe I inspirirajte druge! Osvjestite svoj život do te razine I svi ćemo živjeti I osjećati se ljepše I sretnije!

INSPIRE by Martina Maltar