POWER WHEY PRO LINIJA DODATAKA PREHRANI

Najnoviji POWER WHEY PRO proizvodi iz naše Maltar Nutrition linije dodataka prehrani proizvedeni su sa Volac sirutkom (porijeklo sirovine: Velika Britanija) koja pak je proizvedena  po najvišim tehnološkim standardima i normi ISO22000.

Norma 22000 preinačava tradicionalni koncept podjele kontrolnih mjera na kontrolne mjere dobre higijenske prakse i kritične kontrolne točke (CCP) grupirajući kontrolne mjere u tri skupine:

·         preduvjetni programi (PRP-i) kojima se upravlja osnovnim uvjetima i aktivnostima; PRP-i su odabrani u svrhu održavanja higijenske proizvodnje, prerade i/ili postupanja prema okolišu

·          operativni preduvjetni programi (oPRP-i) kojima se kontroliraju one kontrolne točke koje su utvrđene analizom opasnosti kao neophodne za kontrolu značajnih opasnosti a koje nisu kontrolirane u kritičnim kontrolnim točkama (CCP-ima)

·          HACCP plan za upravljanje onim kontrolnim mjerama koje su utvrđene analizom opasnosti kao neophodne za kontrolu utvrđenih opasnosti do prihvatljive razine i koje se primjenjuju u kritičnim kontrolnim točkama (CCP-ima).

HACCP, čita se „hasap“, je engleska kratica za Hazard Analysis and Critical Control Point. Možemo ga definirati kao proces analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka koji obuhvaća cijeli niz preventivnih postupaka s krajnim ciljem – osiguravanje zdravstveno ispravne hrane. Baziran je na znanstvenim činjenicama. Najjednostavnije se može reći da je HACCP zapravo sustav samokontrole, ali i sustav kvalitete kojim osiguravamo neškodljivost hrane.

·         Dakle, sirovina koju koristimo u POWER WHEY PRO proizvodima je čisti 80%-tni whey protein koncentrat . POWER WHEY PRO dobiven je proizvodnim procesom Cross-Flow Microfiltration (CFM). CFM je najviši standard u proizvodnji whey proteina koji sprječava denaturaciju imunoloških komponenti sirutke (laktoferin, laktalbumin, laktoglobulin). Očuvan je izvorni aminokiselinski sastav whey-a koji je izuzetne kvalitete za izgradnju mišića i poboljšanje funkcije imunološkog sustava. Pritom je smanjena laktoza na svega 1.08 grama po serviranju, stoga je POWER WHEY PRO pogodan i za osobe smanjene tolerancije na laktozu.

Sadrži visoku koncentraciju esencijanih aminokiselina a naročito je bogat glutaminom I BCAA.

 

UKRATKO: osigurali smo za Vas NAJVIŠU KVALITETU, SIGURNOST I ZDRAVSTVENU ISPRAVNOST NAŠIH PROIZVODA

Još neke od karakteristika naših proizvoda :

·         Očuvana biološka i nutritivna vrijednost proteina.

·         Vrijeme potpune apsorpcije je manje od sat vremena.

·         Pridonose rastu mišićne mase

·         Pridonose održavanju mišićne mase

·         Pridonose bržem oporavku od mišićnog umora nakon fizičke aktivnosti

·         Namijenjeni su širokoj populaciji korisnika od profesionalnih i rekreativnih sportaša do osoba koje se oporavljaju od ozljeda i bolesti ili jednostavno imaju potrebu povećati unos visokokvalitetnih bjelančevina u prehrani.

·         Proizvodi se ne lijepe i ne grušaju na stijenke shaker-a

·         Jednom mjericom (27g praha) osiguravate 20,5 g protein, 1,8g masti i 1,05g šećera te 110 visokokvalitetnih kcal

POWER WHEY PRO prozivodi dolaze u 3 neodoljiva okusa: ČOKOLADA, VANILIJA I KOKOS

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM!!!

 

 

/