UKLONITE PROLJETNI UMOR SA SLIM&FIT FORMULOM

Umorni ste, osječate se tromo, malo ste I pokoju “kilicu” zaradili tijekom zime…Slim&Fit je baš za Vas...

Svako proljeće I jesen u organizmu se dešava promjena toka energije . Zamislite to kao kazaljke na satu. Zimi kazaljke idu s lijeva u desno a najavom proljeća u organizmu energija kreće s desna u lijevo. I to zovemo proljetnim umorom, jer kazaljke se ne mogu doslovno preko noći zarotirati u suprotnom smjeru kao ni Vaša energija. Upravo taj proces sada Vi sebi trebate olakšati I ubrzati ga tako da se čim prije vratite u svoju rutinu. To ćete najprije postići laganijom prehranom, ubacivanjem voća I povrća u vaš svakodnevni menu I kretanjem, a da to sve malo ubrzate preporučam Vam Slim&Fit, muško-žensku formulu za mršavljenje I  povećanje energije.

Kapsule su sastavljene od vrijednih biljaka koje ću Vam ukratko pojasniti:

Gymnema Silvestre je biljka koja dolazi iz daleke Indije , a njeno ime doslovno znači “uništavač šećera”. Koristi se za regulaciju šećera u krvi a u ustima poništava slatki okus. Korištenjem ove biljke smanjuje se potreba za slatkim te se pokazala izuzetno uspješnom kod rješavanja problema pretilosti I dijabetesa.

L-carnitine je tvar koja nastaje iz esencijalnih aminokiselina. Svi ga u tijelu imamo jer ga naše tijelo samo proizvodi a ukoliko ga dovoljno ne proizvodite osjećate se umorno I nedostaje Vam energije. Zbog umora Vam tijelo govori da ste gladni I naravno Vi posežete, najčešće za nečim slatkim. Pa ukoliko ga nemate dovoljno, dodatak L-carnitina će Vas učiniti energičnijima, manje gladnima.

Guarana je biljka koja povećava budnost , pojačava koncentraciju, okrepljuje tijelo, smanjuje napetost, smanjuje umor te ubrzava mršavljenje.

Krom je jedan od 9 esencijalnih mikro minerala koji djeluje na razinu glukoze u krvi. Njegovom upotrebom stabilizira se razina šećera u krvi, smanjuje se nagli porast I pad šećera u krvi te se ugljikohidrati bolje iskorištavaju kao pogonsko gorivo što znači da se ne mogu pretvoriti u nove masne naslage.

Zeleni čaj je napitak kojeg,  osim vode, pije najviše ljudi!!! Ne znam kako uopće mogu u 3 rečenice nabrojiti sve blagodati ovog čaja, ali evo značajnijih. Blago podiže razinu energije, djeluje umirujuće I osvježava umne sposobnosti. Sve više se spominje I njegov antikancerogeni učinak, ali najvažnije je da potiče potrošnju energije iz masti I njihovu razgradnju. Odličan je izbor kod umora, umnih napora I stresa.

Caffeine Anhydrous (“dehidrirani kofein”) jedan je od stimulanata našeg centralnog nervnog sustava. Osim što nas održava budnim, The International Society of Sports Nutrition navodi da  upravo ovaj kofein povećava izvedbene performance sportašima I rekreativcima u dugotrajnim vidovima vježbanja, te visoko intenzivnom vježbanju kao npr. biciklizam, nogomet  I trčanje.

Kapsule se koriste ujutro jedna  na prazan želudac, a druga ili prije treninga ili prije jednog velikog obroka. Preporuka je izbjegavati večernje sate zbog osjetljivosti na kofein.  Jedno pakiranje dostatno je za 30 dana.

Dakle, ne trebate nužno vježbati da biste osjećali dobrobiti kapsula, ali ukoliko imate mogučnosti toplo preporučam šetnju, bicikl, lagani trening u fitness-u. .