MALTAR POWER

Obitelj Maltar čine veliki i mali - 2:3. Sretni smo i gotovo uvijek svi raspoloženi za trening. Kod nas se sve ionako i vrti oko treninga i dobre hrane. Tata brine o našoj teretani pa ako ste ikad bili kod nas sigurno ste to već i sami shvatili. A mama je šefica za hranu. Ona voli da je sve svježe, bez konzervansa, šećera i bojila, a mi obožavamo probati sve što ona pripremi. A probajte i vi jer mama sve recepte zapiše na blogu.
A tko smo mi?
Lea je najstarija od nas, ona puno pleše, piše i crta. Odlična je učenica koja obožava životinje i sanja da će jednom biti uspješna veterinarka.
Domagoj je Messi u našoj obitelji. Obožava nogomet i već je uspješan sportaš, a njegov je san da će jednog dana nizati sportske uspjehe pa nadopuniti tatine police s peharima.
Nina je najmlađa i obožava princeze, a i sama je princeza – burpee princeza. Voli trenirati s mamom i plesati sa sestrom. Jedva čeka da konačno i ona krene u školu i da jednog dana postane fitness trenerica.
I još nešto važno, s nama živi i jedna maca, koja, kad ne spava, isto lunja po teretani. Sigurno ste i nju već sreli kod nas.
Evo, sad kad se znamo, slobodno dođite da se i uživo upoznamo. Vidimo se,
L, D i N

MARTINA MALTAR

Može se reći da je današnju uspješnu karijeru trenerice Martina započela davne 1995. godine kao mlada polaznica satova tada popularnog aerobica, a zapečatila nekoliko godina kasnije, na treninzima pod vodstvom fitness trenera Danijela Maltara, danas voljenog supruga.
Iako je tijekom svog formalnog školovanja stekla zanimanje informatičara, 2005. godine profesionalizirala je svoju mladenačku strast prema fitnessu postavši voditeljica aerobika pri Hrvatskom olimpijskom odboru. Nakon toga, polako napušta administrativnu karijeru sudske referentice, sve se više bavi treniranjem sebe i drugih te u aktivno vježbanje vrlo brzo uključuje više od 100 rekreativki.
Stalnim usavršavanjem, radom na sebi te fleksiblnim pristupom svojim klijentima Martina stječe reputaciju izuzetno kvalitetne i jedinstvene trenerice.
Danas je majka troje predivne djece, poduzetnica i trenerica na čijim satovima u obiteljskom Fitness IN-u tjedno trenira više od 80 polaznica.
Uz životni i trenerski moto, kojim vrlo toplo i otvoreno pristupa svojim klijentima, “Ako mogu ja, možeš I ti”, Martina je izuzetno pozitivna osoba i veliki motivator.

DANIJEL MALTAR

Danijel Maltar višestruki je državni prvak u fitnessu, sudionik Europskog prvenstva i vlasnik više od 20 međunarodnih i državnih titula u fitness natjecanjima.
Rođen je 1972. godine s velikom sklonošću i ljubavlju prema sportu. S 12 godina prvi put se susreće s utezima, a već sa 16 godina nastupa kao najmlađi junior na jednom međunarodnom natjecanju. Natjecati se uspješno nastavlja sljedećih 20 godina te na više od 40 državnih i međunarodnih natjecanja osvaja brojne pobjedničke naslove.
Usporedo s tim, 1998. godine započinje i svoju ozbiljnu trenersku i mentorsku karijeru, u svom fitness klubu u Kotoribi, prvom takvom klubu otvorenom u široj lokalnoj zajednici što kasnije nastavlja i u ostalim svojim klubovima. Osim što je fitnes pionir u svojoj zajednici, Danijel je ostvario zapažene međunarodne trenerske uspjehe, a o kojima svjedoče uspjesi njegovih klijenata - Pere Tomasa, Ivana Plačka, Tomislava Pintarića, Aleksandra Fuša, ali i mnogih drugih.
Nove klubove otvara 2006.godine u Koprivnici te dvije godine kasnije u Prelogu (danas Fitness In).
Kontinuiranim usavršavanjem na raznim učilištima u području zdrave sportske prehrane, treninga i tehnika vježbanja Danijel postaje instruktor fitnessa te nositelj certifikata za Hard body level 1, Total body basic,advance i masters, te za STRONG FIRST GIRJA level 1.
Međunarodni je bodybuilding i fitness sudac u više Federacija (NABBA, WFF, IBFF ) te predstavnik NAC i NABBA Federacije za Hrvatsku.
Otac je troje prekrasne djece kojima, zajedno sa suprugom Martinom, nastoji usaditi ljubav prema sportu I zdravom i aktivnom životu te odrastanje uz zdravu prehranu.
Svojom skromnošću, iznimnim talentom i znanjima te osvojivom pristupačnošću svakodnevno, vrlo uspješno i nesebično, mijenja životne navike svojih klijenata u one bolje i zdravije, obogaćene redovitim i vođenim vježbanjem te pravilnom prehranom.

FITNESS IN

Centar Fitness "IN" otvoren je u listopadu 2009.godine. Izgrađen je prema pažljivo dizajniranom konceptu s osnovnom misijom da bude u skladu s najnovijim fitness trendovima u svijetu te potrebom modernog čovjeka za održavanjem zdravog,lijepog i funkcionalnog tijela.
U 250m2 smješteno je:
-     prostor za CARDIO (moderne trake za trčanje renomiranih proizvođača - Matrix, Life fitness, Precor; veslački ergometri - Concept, Johnson; spinning i ekliptički trenažeri)
-     prostor za STRENGHT (olimpijske šipke, utezi, ploče, setovi bučica i klupe)
-     prijemni pult s mjestom za odmor i opuštanje tijekom i nakon treninga.

Zasebna funkcionalna dvorana veličine 60m2, modernog dizajna, s ugodnom tatami podlogom, opremeljna je pilates opremom (roleri, swiss lopte, mini lopte) i posebnom opremom za naše grupne i individualne treninge (TRX, girje, elastične gume, ljestve, bučice, šipke, step klupice, bugarske vreće, SAQ i pliometrijska oprema).