MALO MOTIVACIJE …


Svi koji me osobno poznaju znaju da sam veliki pobornik alternativne medicine, ne odlazim uopće liječniku ( možda ako slomim nešto ) i volim proučavati istočnjačku filozofiju liječenja I življenja. Neki životni putevi naveli su me na taj način razmišljanja I zahvalna sam svima koji me podupiru u tim mojim nastojanjima a svojim primjerom nastojim I svojoj djeci usaditi višu svijest o važnim životnim pitanjima, važnosti promišljanja, isprobavanja I iskustva.

Spoj duha I tijela neminovan je u današnjem ubrzanom životnom stilu, materijalističkim zahtjevima I fizičkom savršenstvu koje nam se nudi sa svih strana. Ponekad to može biti doista stresno, pogotovo za žene koje su ipak nježniji spol I koje se malo teže nose sa zahtjevima svakodnevice. Budite naj žene, manekenke, uspješne poduzetenice, dobre ljubavnice, super mame I sigurno sam još nešto naj,naj zaboravila…. To nam se sve servira putem medija, ALI TO NE MORA BITI TAKO!!! Možda su one lijepe ali nemaju obitelj I djecu, možda njih ispunjava vožnja u BMW-u a mene vožnja na biciklu, možda one ne znaju kuhati a ja odlično pripremam kolače I torte, možda one iza svakog selfija plaču u krevetu a ja u šumi berem kestene. OKRENITE PRIČU I UŽIVAJTE U SVOJEM ŽIVOTU I SVOJIM CILJEVIMA. Ne radite stvari samo zato što ih drugi rade. BUDITE SVOJI I BUDITE SRETNI.

Osobno, ne težim savršenstvu u izgledu ali ne mogu reći da mi je svejedno. Moj izgled prati I funkcionalnost mojeg tijela koju treninzima nastojim usvojiti, a sve to prati I uravnotežena prehrana. Isto tako morate biti svjesni da Vaše tijelo ne postoji samo na fizičkoj razini, važna je I Vaša energija kojom zračite, energija kojom radite posao koji volite, energija potrebna za održavanje Vaše obitelji I Vašu duhovnu obnovu, energija kojom se punite I ispunjavate. Pronađite vremena kako za tjelesnu komponentu tako I za onu duhovnu. Kad kažem duhovnu ne mislim nužno da idete u crkvu I molite se, no dakako možete I to . Doista ima sve više načina duhovne I psihičke obnove. Nekima je možda dovoljno da pročitaju dobru knjigu, nekima da pogledaju dobar film, a nekima da odu na neku vrstu iscjeljenja. Kako sam I sama svjedočila ozdravljenju člana moje obitelji putem molitve, duhovnog iscjeljenja I alternativnog načina liječenja odlučna sam u nastojanjima da svoju svijst I svijest svoje djece dovedem na razinu da nas natpisi u medijima, novinama, televiziji, čak I stručnoj literaturi ne dovode do zabluda I životnih ograničenja. Otvorite vrata intuiciji I duhovnosti. OČEKUJTE ČUDA I ČUDA ĆE SE DOGODITI!!! I nemojte NIKAD, ALI BAŠ NIKAD DOPUSTITI DA VAM NETKO USADI DA VI NEŠTO NE MOŽETE!!!!

Martina Maltar