ŠTO JE WHEY PROTEIN?

WHEY PROTEIN je naziv za protein sirutke. Proteine još nazivamo i bjelančevinama. Protein dolazi od grčke riječi PROTOS (prvi ,najvažniji).

Sirutka ima snažan aminokiselinski profil I  najpopularniji je sportski dodatak prehrani te se sve više koristi I kao dodtak uravnoteženoj prehrani. Dokazano je da protein sirutke pospješuje sintezu mišićnih proteina, podržava sagorijevanje masti, pojačava imunološki sustav, poboljšava osjetljivost na inzulin i smanjuje apetit.

Sirutka je u svojoj originalnoj formi tekućina koja sadrži manje od 1% proteina i preko 93% vode. Nakon nekoliko stupnjeva obrade sirutka može biti rafinirana tako da se gotovo sva pretvori u proteine tj. bjelančevine....

22.03.2017

UKLONITE PROLJETNI UMOR SA SLIM&FIT FORMULOM

Umorni ste, osječate se tromo, malo ste I pokoju “kilicu” zaradili tijekom zime…Slim&Fit je baš za Vas...

Svako proljeće I jesen u organizmu se dešava promjena toka energije . Zamislite to kao kazaljke na satu. Zimi kazaljke idu s lijeva u desno a najavom proljeća u organizmu energija kreće s desna u lijevo. I to zovemo proljetnim umorom, jer kazaljke se ne mogu doslovno preko noći zarotirati u suprotnom smjeru kao ni Vaša energija. Upravo taj proces sada Vi sebi trebate olakšati I ubrzati ga tako da se čim prije vratite u svoju rutinu. To ćete...

09.03.2017

MOJ POWER PRE-WORKOUT - ZAŠTO JE TAKO DOBAR!!!

Sa više od 30 godina iskustva u sportu, isprobavanja raznih dodataka prehrani, došao sam do svoje idealne kombinacije sastojaka za jedan od najkvalitetnijih pre-workout-a na našem tržištu. Ovo je moja formula koju sam odlučio podijeliti sa vama. Moj Pre-workout (prioizvod namijenjen za korištenje prije treninga) poboljšava koncentraciju, energiju, snagu i izdržljivost tokom treninga. Proizvod je namijenjen sportašima, rekreativcima i svima koji žele poboljšati svoje sposobnosti tokom treninga. Proizvod nije namijenjen isključivo za fitness, a pokazao se vrhunskim kod sportova izdržljivosti (nogomet,košarka,rukomet,trčanje na duge dionice, biciklizam). Uzima se 40-tak minuta prije treninga ili utrke ili utakmice. Najvažniji sastojci sastojci su:

BETA ALANIN...

03.03.2017